Tztouch9 network compatibility with mfd12

Tztouch9 network compatibility with mfd12

Postby Yabba » Mon Nov 13, 2017 6:02 pm

It looks like I have to swap my waterlogged nn3d mfd8 (would like to find a new one) with a tztouch9 to be used as a slave unit in an existing network with a nn3d mfd12 as the master. No radar only chart plotter, sounder and Sirrus weather module. I am concerned with software and general compatibility with these units in the network. Is anyone operating with this config?
Yabba
Member
Member
 
Posts: 2
Joined: Mon Nov 13, 2017 5:35 pm


Re: Tztouch9 network compatibility with mfd12

Postby Johnny Electron » Tue Nov 14, 2017 6:07 am

If you really want an MFD8, talk to your dealer to speak with us. It might be possible still get one. The TZT will work with the NN3D but the NN3D is the boss. You would connect only the power cable and network cable to the TZT (No NMEA 2000). One of your other NN3D units will need to be made the master unit. If you have chart licenses, contact tech support with your old system ID and the one from your new master and they can condemn your old unit and move your licenses. I would also recommend you provide them the TZT system id and asked to have it linked in the system to your NN3D.
Johnny Electron
User avatar
Johnny Electron
Moderator
Moderator
 
Posts: 3288
Joined: Tue Sep 06, 2011 4:26 am
Location: USA

Re: Tztouch9 network compatibility with mfd12

Postby Yabba » Tue Nov 14, 2017 5:57 pm

Thanks J.E. I appreciate the info. I will contact my local dealer.
Yabba
Member
Member
 
Posts: 2
Joined: Mon Nov 13, 2017 5:35 pm


Return to NavNet TZtouch

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest